- Et eller annet med migranter og helse

Tre hyggelige masterstudenter hospiterer på NAKMI frem til mai. 

Studenter i samfunnsmedisin hospiterer på NAKMI frem til mai: Charalampos Christos Theologitis, Rachel Hasting, Cecilia Karlsen Gnaly. 

De tre studentene er knyttet til et masterprogram ved Universitetet i Oslo, nærmere bestemt Institutt for helse og samfunn.

Vi spør om temaet for masteravhandlingen. Men spørsmålet er visst noe prematurt for førsteårs-studentene. At temaet blir "et eller annet med migranter og helse", det er de enige om.

I mellomtiden arbeider de trivelige hospitantene med et felles gruppeprosjekt som blant annet innebærer å arrangere et seminar om et oppgitt tema for NIFS-nettverket ved NAKMI i mai. 

Cecilia Karlsen Gnaly (24) fra Halden følger MA-programmet Health Economics, Policy and Management, med spesialiseringen Health Management.

Britiske Rachel Hasting (25), bosatt i Oslo med norsk ektemann og opprinnelig fra Manchester, følger det samme masterprogrammet som Cecilie, men med Health Economics som spesialisering.

Charalampos Christos Theologitis (25), eller "Haris" blant venner, følger programmet European Master in Health Economics and Management. Dette EU-studiet er et samarbeid mellom UiO og tre andre europeiske universiteter. Dette semesteret er han i Oslo for å følge kursundervisning ved UiO.

- Oslo virker veldig trygt sammenlignet med mange andre byer. Men skummelt med de vinterglatte fortauene! sier greske Haris. 

NAKMI ønsker studentene velkommen!

 

Av Ram Gupta, tekst og foto
Publisert 21. feb. 2017 19:22 - Sist endret 21. feb. 2017 19:41